Online VIS ROKEN BBQ workshop (15-02-2026)
Beschrijving:
In deze VIS ROKEN BBQ workshop nemen we je mee in de wereld van het warm roken. Het roken van vis staat in deze workshop centraal. Maar er is heel veel meer te roken, zoals bijvoorbeeld noten en kazen. Tijdens deze workshop ga je zelf paling, forel en zalm roken en eet je het eindresultaat met de groep lekker op! Nadat je deze workshop hebt gevolgd zal je verslaafd zijn aan roken! Maar dan de variant die niet slecht is voor je gezondheid.
Onze pitmaster Steyn Bieckmann begeleidt je stap voor stap en laat je zien hoe je met de juiste bereiding, temperatuur en smaakmakers écht het verschil maakt. Na deze Online VIS ROKEN BBQ workshop weet jue alles over zowel koud als warm roken!
Het mooie van deze workshop is dat het geschikt is voor alle niveaus, van beginnende BBQ’ers tot ervaren BBQ’ers. Of je nu al jarenlang bekend bent met Outdoor Cooking of juist nog nieuw bent in de BBQ-wereld, iedereen kan deelnemen en iets nieuws leren. Je moet echter wel over een afgesloten BBQ beschikken (bijv. een kamado) waarmee je kan roken.
Deelname kost € 19,95 per Online BBQ Workshop. Maakt niet uit hoeveel mensen er in jouw tuin mee kijken. Als VIP member van onze Community kun je GRATIS deelnemen. Meld je aan mbv. de PARTNER Kortingscode (zie PARTNERS in menu van de Community)
Wat ontvang je voor € 19,95:
- Per email alle recepten in PDF;
- Per email alle instructies;
- Deelname aan de interactieve online ZOOM sessie;
- Achteraf URL van de opname van de ZOOM sessie.
Te bereiden menu:
- Nader te bepalen
Onderwerpen Online VIS ROKEN BBQ workshop (15-02-2026):
- Waarin / waarmee kun je allemaal warm roken?
- Wat is het verschil tussen chunks / snippers / rookmot?
- Wanneer gebruik je welke houtsoort?
- Wat is de functie van pekelen?
- Wat is het verschil tussen natte en droge pekel?
- Welke stappen doorloop je bij het roken van paling / forel / makreel?
- Waar moet je op letten bij het warm roken van zalm?
- Waarin verschilt koud roken met warm roken?
- Uiteraard beantwoorden we al jullie vragen.
Wij versturen zelf geen BBQ FRESH BOX meer. Je dient er dus zelf voor te zorgen dat je alle benodigde ingrediënten in huis heb. Vooraf mailen we alle recepten waarin is te lezen wat je nodig heb. Alle inkopen dien je dus zelf te doen.
We kunnen onze partner MEATMARKET.ONLNE aanbevelen voor het online bestellen van alle vlees:
–> https://meatmarket.online/
We kunnen onze partner SCHMIDT ZEEVIS aanbevelen voor het online bestellen van alle vis:
–> https://www.schmidtzeevis.nl/webwinkel
Als PREMIUM of VIP member van onze Community kun je bij beide bestellen met 5% korting door gebruik te maken van de kortingscode welke op de Community website is te vinden.
